lelki megtisztulás

Képzeljék el, hogy minden reggel életerővel és energiával telten ébrednek, nyugodtan és lelki békével néznek az elkövetkező nap elébe.

Természetszerűleg örömmel, egyensúlyban és a testünkkel mély összhangban kéne szemben állnunk a mindennapok kihívásaival. Miért érzi magát mégis oly sok ember rosszul a bőrében? Az életünket elárasztó mérgek miatt: mérgekkel teli a levegő, az élelmiszerek, a víz. Az allergiás megbetegedések terjedőben vannak, sok közülük a növekvő környezetszennyeződésnek, az otthonunkat elárasztó vegyszereknek, s az ételeinket megtöltő adalékanyagoknak tudható be.

De az elménket is nyomasztja a hajszoltság, a mindent átható feszültség. Ha testünk és elménk állandó stressznek van kitéve, érzelmileg sivárnak, kiégettnek, testileg fáradtnak, levertnek érezzük magunkat. Azonban erős elhatározással és kis odafigyeléssel, csökkenthetjük életünk mérgezettségét, s visszanyerhetjük szervezetünk áhított egyensúlyát.

Miért van szükségünk méregtelenítésre?

Normál esetben szervezetünk magától, természetes módon képes megbirkózni a baktériumokkal és vírusokkal, éppúgy, mint a lelki sokkokkal és a félelmekkel. A baj csak az, hogy a mai világban túl sok mindennel kell megküzdenie.

Végig fogjuk venni azokat a módszereket, amelyekkel segíthetjük szervezetünket abban, hogy minél nagyobb hatásfokkal el tudja végezni természetes méregtelenítő tevékenységét.  Reálisan fel kell mérnünk a fenyegetést, amit a mérgek jelentenek számunkra, fel kell térképeznünk a legproblémásabb területet, majd megtalálni a legoptimálisabb módszert, hogy ki hogyan csökkentheti mérgezettségét. Megfelelő méregtelenítő programokkal, amely beilleszthető a mindennapokba, van rá lehetőségünk, hogy megváltoztassuk az életünket!

jinjang kovek

 

 

 

 

 

 

 Amint eszel, úgy leszel