szórólap fejlécszerk3

A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának, feszességének megtartása, az öregedési tünetek csökkentése, illetve kialakulásuk késleltetése, a szervezet felfrissítése, a fáradtság megszüntetése. A masszázs mechanikai hatást gyakorol a bőrre és az alatta lévő szövetekre. A mechanikai ingerek bonyolult reflexfolyamatok közvetítésével az idegrendszeren keresztül fejtik ki hatásukat a szervezetre.

Lympho-energetique masszázs: a ZEN-lifting arcmasszázs a nyirokrendszer és az energiapályák stimulálásának kombinációja. A lassú, ritmikus mozdulatok segítik a nyirokáramlást, ezáltal elősegítik a szövetek méregtelenítését. Általános szabály: „feltöltés előtt kiürítés”.

Az arcon, nyakon, vállövön és dekoltázson lévő pontok nyomásával ellazulnak az izmok, csökken a fáradtság, energetizálódik a test. A pontok stimulálását a légzés ütemére végezzük. Teljes relaxációt biztosít.

Nyirokelvezető szemmasszázs: jelentősen segíti a méreganyagok és a felesleges víz eltávolítását a szövetekből. A sötét karikák halványodnak, a táskák csökkennek, a szemkörnyék felfrissül, és fiatalos lesz.