Kozák Yvette vagyok, holisztikus kozmetikus

honlapprofil

A kozmetikus iskolát 1994-ben végeztem, a Dallos Ida szakképző iskolában.

Nagy reményekkel és hittel vágtam bele a vállalkozói létbe, fülemben mesterem szavaival, miszerint „kalácsot adott a kezembe”. Elkezdtem hát gyúrni a magam kalácsát.

A szakmában töltött évek során, egyre erősödött bennem az érzés, hogy nem elég a vendégeknek csak a külsejével törődnöm, hisz ők is, én is többre vágyom, a belsőt is ápolni kell. Törődnöm kell a lelkükkel, értük is, és magamért is, ez teszi a munkámat és engem is teljessé.

Egyre nyitottabbá váltam a holisztikus szemlélet felé, keresni kezdtem a megoldásokat a külső és belső együttes kezelésének lehetőségeire, a test-lélek-szellem egységének megtartásával. Felvettem a kapcsolatot természetgyógyászokkal, kidolgoztam egy spirituális kozmetikai kezelést, melyhez a 100%-ban bio, Francia, Phyt’s kozmetikumokat választottam.

 

PHYT’S a felelősségteljes szépség

kalász-olaj

A hagyományos kozmetikumok legnagyobb része szintetikus összetevőkből áll, melyek irritációt és függőséget okoznak, és nem csak a bőrünkre vannak rossz hatással, hanem az egész szervezetünkre is.

A PHYT’s termékeiben minden összetevő teljesen természetes: termékeikhez hidegen préselt olajokat használnak, melyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. Szintetikus tartósítószerek helyett bio esszenciális olajokat használnak, melyek hatóanyagként is szolgálnak, valamint termékeik kizárólag természetes illatanyagokat és színezékeket tartalmaznak.

A PHYT’S termékeket nem tesztelik állatokon!

A PHYT’S Laboratóriumot Jean Paul Llopart a francia biológus és természetgyógyász, kozmetikus társával Rosanne Verlé-vel 1972-ben hozta létre, azzal a meggyőződéssel, hogy a szépség és az egészség elválaszthatatlanok egymástól, így a mai napig holisztikus elv szerint készítik a termékeket.. Minden PHYT’S kozmetikum rendelkezik a COSMEBIO besorolással és hivatalos ECOCERT tanúsítvánnyal.

A kozmetikumok és a táplálék kiegészítők együttes használata elősegíti

a testi-lelki egészséget.

Próbáld ki még ma, és érezd jól magad a bőrödben

 

Bio kozmetika

Hiszem, hogy ez a teljesség az, ami a szépség-egészség területén elengedhetetlen, nélkülözhetetlen, hisz ez egy nagyon fontos alappillére annak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, s életünk ezáltal is teljessé váljon.

A szépség szakembereként csak úgy lehetek hiteles, ha a tudásomat, ismeretanyagomat naprakészen bővítem, ezért rendszeresen részt veszek a munkámhoz és a folyamatos fejlődéshez szükséges szakmai továbbképzéseken.

Filozófiám:  Szeretet, pozitív gondolkodás, testi-lelki egészség, kiegyensúlyozottság, önbizalom, kisugárzás, vagyis belső szépség, mosoly, egyediség.

E-cél elérésének módja a tudatos életmód, ami test és lélek épülését szolgálja.

 

Phyt’s Naturo – A természetes terápia 

Belső harmónia – külső ragyogás

Fedezd fel Te is,a bioaktív kozmetikumok hatékonyságát!

  Próbáld ki még ma, és érezd jól magad a bőrödben

honlapprofilff

Törődj magaddal!!!