animienergiamasszázs1

 

AZ ANIMI LATIN SZÓ, JELENTÉSE: SZÍVE MÉLYÉN

SZÍVEM MÉLYÉRŐL DOLGOZNI,
MELY ÁLTAL A VENDÉGEM SZÍVE MÉLYÉN TEREMTEK RENDET.

 

Az animi szakemberek missziója, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben.

Az Animi Meditációs Energiamasszázs: az érintés művészete

Alapja az animi filozófia. (2011-ben levédett módszer)

„Testünk minden sejtjében benne van a lelkünk és a szellemünk, azaz az érzelmeink és a gondolataink energiarezgése. A test tele van feszültséggel. Az izmokban található csomók és merevség valós okai lelki eredetűek. Gondolataink és érzéseink anyagi formánkban mutatkoznak meg, sejtjeinkbe rakódnak le.

Minden bőrprobléma lélekérzékeny. A bőr és a lélek oda-vissza hat egymásra.

Az Animi Meditációs Energiamasszázs egy kb 50 perces arc(sz)építő masszázs. Az Animi meditációs energiamasszázs során a rezgésszint emelésével a testi tünetek valós okát is kioldjuk. Egy szíve közepéből -animi tudatos lény, saját animi meditációs mozdulatokkal tisztít, tölt és utaztatja vendégét a szíve közepébe! A bőrön keresztül a szív mélyén át a lélekre hatunk. Ebben a mélységben az érintésen át az animi szakember további speciális mozdulatokkal szobrászkodik és beszélget a bőrrel. Ez azért hasznos, mert beindítja a szervezet önregenerációs, gyógyító folyamatait, ezáltal, antiaging hatása,- mint epigenetikai tényező – kozmetikai szempontból rendkívül látványos ráncsimító, bőrfiatalító hatást eredményez.

A vendég egy mély belső utazás részesévé válik, amely során elengedi régi, idejétmúlt sérelmeit, felesleges, gátló, zavaró érzelmeit, a felgyülemlett feszültséget, oldódnak a blokkok, megszűnik az energia hiány, létre jön egy pozitív lelki állapot. Boldogsághormonok szabadulnak fel, erősödik az immunrendszer, a lélek egyensúlyba kerül, kialakul egy harmónikus életérzés. Ezt a hatást konkrét mozdulatokkal, hozzárendelt képekkel és sugallatokkal, befelé irányított, fókuszált figyelemmel, légzéstechnikával érjük el.

Az Animi szakember minden egyes vendége előtt különleges figyelemmel és technikával készíti fel önmagát és környezetét. Tisztában van a különböző érintések lelki aspektusaival, fizikai és fiziológiai hatásaival. Mozdulatait, érintéseinek módját és erősségét a lelki, illetve fiziológiai cél határozza meg. Ennek fontos szerepe van abban, hogy masszírozás során emelkedett rezgésszinten aktivizálódik a saját gyógyerő, feloldódnak a test sejtjeiben rögzült blokkok, simulnak a ráncok, áramlik az életerő, hogy felismerjük magunkban a létezés erejét, a szerethetőség hitét. A test energetizálása és a lelki-szellemi elengedés, megtisztulás egy időben történő eredménye, az ember minden szintjét érintő változás.” 

 (Halász Krisztina – Lélekszépítés)

ABS