dec 15, 2013 - Blog, Ünnepek    Nincs hozzászólás

A harmadik vasárnap angyala

angyal 3 szerkesztett

Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése.

 

A harmadik hét a bátorság jegyében teljen!

 A félelmet és az aggodalmat kell legyőznünk ezen a héten. Mivel úgy érezhetjük, hogy elveszítjük a lelki egyensúlyunkat, harmóniába kell hoznunk egymással a lélek három területét. Ezek az akarat, az érzelmek, és a gondolatok. Erős akaratra van szükségünk, hogy szembeszálljunk a kaotikus erőkkel. Bátorság kell, hogy semmilyen helyzetben ne veszítsük el önmagunkat, és ne a félelmeink irányítsanak. Nem szabad félnünk bizonyos igazságokat elgondolni, még akkor sem, ha esetleg ezek fájdalmasak is ránk nézve.

Bátorság kell ahhoz, hogy elviseljük a fogyatékosságainkat, és bátorság kell ahhoz is, hogy beismerjük a hibáinkat. Hiszen a szabadság is bátorságot igényel… 

Nekem számít a véleményed. Itt elmondhatod!